Prečo gamehosting od crew.sk?

Sme lídrom na trhu s hernými servermi na Slovensku, sme najstaršia a najväčšia spoločnosť špeciálne zameraná na hosting herných serverov. Príjmame platby v mene EUR i CZK, ponúkame možnosti platby cez bankové prevody, poštou, cez SMS a cez PayPal. Máme dlhoročné skúsenosti s prácou so servermi siahajúce až do roku 2008, obslúžili sme veľké množstvo zákazníkov a ku každému bez rozdielu sa snažíme pristupovať čo najprofesionálnejšie, no stále priateľsky. Našim cieľom je poskytnúť čo najvyššiu kvalitu a dosiahnuť tak spokojnosť zákazníka.

Rovnako disponujeme jedným z najlepších administračných panelov na našom trhu. Správa servera je otázkou pár klikov myšou. Viac informácií si môžete prečítať na tejto stránke.

Na našich serveroch stále pracujeme, stále aplikujeme nové technológie a nastavenia tak, aby sme dosiahli čo najvyššiu kvalitu. Náš na mieru pripravený administračný panel je týždeň čo týždeň aktualizovaný a obohatený o nové funkcie, ktoré majú za úlohu zabezpečiť ešte väčší komfort zákazníka. Inovujeme v každom smere, v akom môžeme a naše kroky sa neskôr stávajú krokmi ostatných.

Nestačí?

Kľudne nás kontaktujte ohľadom priestoru, v ktorom by sme sa mali zlepšiť, zapracujeme na tom ;-)

Poskytujeme viac ako 60 rôznych serverov a služieb

Zobraziť cenník
VPS Hosting

VPS Hosting

Zobraziť produkt
Minecraft

Minecraft

Zobraziť produkt
CS:GO

Counter-Strike: Global Offensive

Zobraziť produkt