Platby a fakturácie

Všetky služby sa platia pomocou kreditov, pričom 1 kredit = 1 €.

Kredity sú Vaše virtuálne peniaze prostredníctvom ktorých platíte Vaše herné servery. Servery je možné objednať skôr, ako budete mať na účte nejaký kredit.

Kredity si môžete na účet vložiť prostredníctvom bankového prevodu na jeden z našich účtov, cez SMS, PayPal alebo poštou. Stačí poslať akúkoľvek čiastku vyššiu ako 3 EUR a uviesť Vaše zákaznícke ID ako variabilný symbol.

 

Platba cez SMS

Pri platbe cez SMS prebieha spracovanie platby okamžite. Platbu môžete vykonať po prihlásení sa do Vášho účtu v sekcií "Kredit". 

Platba platobnou kartou

Platby za naše služby môžete realizovať platobnou kartou prostredníctvom zabezpečenej platobnej brány. Tieto platby sú pripisované okamžite a bez akýchkoľvek poplatkov.  

Kryptomeny

Prostredníctvom brány CoinPayments prijímame veľké množstvo kryptomien. Môžete realizovať platby napríklad cez Bitcoin, Ethereum, Dogecoin a mnoho ďalších. 

Platba bankovým prevodom

Pri platbe prevodom je nutné počkať na spracovanie bankou.

Bankové spojenie SR: 2000195193 / 8330 (FIO)
Bankové spojenie ČR: 2000195193 / 2010 (FIO) 

Platba poštou

Platby poštou odporúčame vykonávať prostredníctvom poštového peňažného poukazu na účet. Pri platbe poštou treba odoslať odfotenú alebo oscannovanú potvrdenku na [email protected] a počkať na overenie administrátorom. Urobiť tak môžete po prihlásení sa do systému v sekcií "Kredit".

Adresy platieb

Pavel Žižka
Na Veselce 1013
542 32, Úpice

Ak máte záujem, v systéme si môžete nechať vygenerovať príklad platby. Urobiť tak môžete po prihlásení sa do systému v sekcií "Kredit".

 

Ďalšie informácie

Kredit je priradený k Vášmu účtu okamžite po spracovaní platby, či už bola spracovaná automaticky, alebo manuálne.

Ak sa pomýlite a uvediete nesprávny alebo žiadny variabilný symbol, kontaktujte podporu cez systém v sekcií "Podpora". 

Kredity sa Vám míňajú každý deň o 5:00 vzhľadom na to, aké služby máte aktuálne spustené. Cenu za službu si môžete pozrieť po kliknutí na detail servera a následne na záložku "Poplatky".

Po vyčerpaní kreditov sa Vám automaticky všetky služby odstavia a ak si do 7 dní na účet nevložíte nové kredity, služby sa navždy vymažú. Systém Vás však 14, 7 a 3 dni pred vyčerpaním kreditov upozorní a odporučí Vám vložiť takú čiastku kreditov, aby Vám služby mohli fungovať ďalší mesiac.

Kredity sú nevratné. Na navrátenie kreditov máte nárok iba vtedy, ak ste používali službu, ktorú sme prestali poskytovať.

 

Pre českých zákazníkov

Na české číslo účtu sa platí v mene CZK, na prepočet sumy z EUR na CZK môžete použiť kurz Európskej Centrálnej Banky.

Poskytujeme viac ako 60 rôznych serverov a služieb

Zobraziť cenník
VPS Hosting

VPS Hosting

Zobraziť produkt
Minecraft

Minecraft

Zobraziť produkt
CS:GO

Counter-Strike: Global Offensive

Zobraziť produkt