Veľké zľavy pre zákazníkov

Ako náš zákazník získate zatiaľ prístup k nasledovným trom zľavám, a to vždy automaticky, bez nutnosti nás o ne žiadať.

Vernostná zľava

Ihneď po objednaní a nainštalovaní herného servera sa začne odpočítavať 7 dňová lehota, počas ktorej platíte za herný server klasicky - vernostná zľava sa neuplatňuje, resp. jej hodnota je 0%. Po 7 dňoch však začína automaticky rásť a to rýchlosťou 1% za 20 dní. Každým dňom budete mať teda herný server lacnejší a lacnejší, až sa vernostná zľava zastaví na 20%!

Vernostná zľava

Množstevná zľava

Po objednaní dostatočného počtu herných serverov sa Vám automaticky aktivuje plošná zľava 5% na všetky objednané servery, ktorá bude s každým ďalším serverom rásť až do výšky 30%! Postup k tejto zľave je vyjadrený v bodoch a je možné si ho pozrieť priamo v systéme. 1 bod = 0,01 € dennej spotreby kreditov - pozor: niektoré hry sú výnimky, napr. Minecraft. Konkrétne hodnoty si môžete pozrieť v systéme. Pre dosiahnutie množstevnej zľavy je potrebné nazbierať 100 bodov.

Množstevná zľava

Globálna zľava

Raz za čas sa rozhodneme vyhlásiť akciu - takzvanú globálnu zľavu - všetci zákazníci dostanú automaticky X% zľavu na niektoré alebo všetky aktívne servery. Tieto zľavy vopred ohlasujeme a ich históriu si môžete pozrieť priamo v systéme. Globálne zľavy sa aplikujú aj na servery dlhodobých zákazníkov a aj na servery tých nových.

Všetky informácie o zľavách - vernostných, množstevných aj globálnych - si môžete pozrieť aj priamo v systéme spolu s ich aktuálnym stavom. Aktívne pracujeme aj na ďalších typoch zliav, čoskoro teda pribudnú nové! Určite sa máte na čo tešiť.

Poskytujeme viac ako 60 rôznych serverov a služieb

Zobraziť cenník
VPS Hosting

VPS Hosting

Zobraziť produkt
Minecraft

Minecraft

Zobraziť produkt
CS:GO

Counter-Strike: Global Offensive

Zobraziť produkt