Vytvorili sme krátky zoznam najzaujímavejších a najväčších zmien. Pozrite si ho.


CPU limit
Všetky servery odteraz podliehajú CPU limiteru. Váš server nebude môcť prekročiť maximálne percentuálne využitie procesoru ako to, ktoré máte uvedené v jeho parametroch. Táto funkcionalita bola zavedená na základe opakovaných preťažení serverov jedným neprispôsobivým zákazníkom. V konečnom dôsledku by mala priniesť plynulejšiu hru.

Konzola
Funkčná konzola s možnosťou vykonávať príkazy priamo z Vášho webu, prostrecníctvom URL volania.

Grafy
Seká vám server? Grafy vyťaženosti RAM a CPU spolu s hráčmi sú prvé miesto, kam by ste sa mali pozrieť. Pomôže vám to vyhodnotiť príčinu.

Kreditný systém
Vylepšený kreditný systém, vďaka ktorému môžete vidieť každú transakciu, za server, službu, VIP, čokoľvek.

Zľavy
Prepracovaný systém zliav, o ktorom si môžete prečítať priamo v systéme.

VIP
Lepší, flexibilnejši a využiteľnejší VIP panel je Vám už dnes k dispozícií. Jeho podoba však ani zďaleka nie je konečná a v blízkej dobe sa bude masívne vylepšovať tak, aby splnil všetky Vaše potreby.

Nové podmienky služieb
Keďže to veľká časť zákazníkov zneužívala, všetky bonusové služby zdarma boli obmedzené na 3ks a to len pre zákazníkov so spotrebou väčšiou, ako je 3,00 € mesačne. Všetky ďalšie budú spoplatnené sumou 1 € mesačne.

AMXBANS a SOURCEBANS
Tieto služby zo systému SAIM zmigrované neboli a pravdepodobne ani nebudú. Ak máte nejaké vytvorené, môžete ich používať. Odporúčame Vám však si založiť nové a bany preniesť.