Vďaka úspešnosti a Vašej účasti na našom predchádzajúcom Minecraft evente, sme sa rozhodli, že usporiadame CS 1.6 & CS:GO turnaj.

Spomínaný CS 1.6 turnaj sa uskutoční už túto sobotu (27.09.2014) najskôr o 10:00. O CS: GO turnaji Vám poskytneme bližšie informácie neskôr.
Prihlášky s vaším nickom, STEAM ID a Zákazníckym ID nám zasielajte na email: [email protected]
Registrovať sa môžete ako jednotlivci alebo aj ako skupiny/timy.

Prihlasovanie bude ukončené vo štvrtok t.j 25.09.2014 a uverejníme ho spolu s harmonogramom v piatok (26.09.2014). Dúfame, že sa zúčastníte v hojnom počte. Prajeme príjemnú zábavu a veľa štastia!

UPDATE:
Vaše prihlášky zatiaľ odosielajte iba pre CS 1.6 turnaj. Ak prihlásite celý tím musí mať každý z teamu zakaznícke ID (nie je predsa problém založiť účet a iba napísať ID). Prihlásiť sa môžu steam aj nonsteam hráči.

PS: Steam hráči budú hrať proti steam hráčom a NonSteam hráči proti NonSteam hráčom.


UPDATE2--->

Zítra v 10:00 budou vytvořeny místnosti pro registrované týmy v tomto turnaji. Bohužel kvůli málemu množství non-steam hráčů se turnaj pro ně konat nebude.
Pro Steam se celkem registrovalo jen 30 hráčů což udělalo celkem 4 týmy:

vGAMING
PATRIKE
FREE = samostatně registrované ( budou mít také svoji místnost na TS )
CREWsk

zítra tedy v 10:00 buďtě na TS3 ve svých místnostech a dozvíte se více. V případě, že nebude nutný počet pro zahájení turnaje, bude turnaj zrušen a připravíme CS:GO turnaj.

Vzhledem k malému počtu hráču se bude hrát turnaj s looser bracketem, kde v základním zápase ten tým, který prohraje dostane ještě jednu šanci. Tj. po prohře v základním zápase bude hrát proti druhému týmu, který také prohrál.

Rozlosováno je to konkrétně takto:

http://crew.challonge.com/cs16

Ten tým, který v semifinále prohraje v turnaji končí a druhou šanci už nemá. Tu máji pouze první 2 týmy, kteří prohrají hned na začátku. Čas pro každý zápas bude znám v 10:00 na TS3. Herní mapa pro turnaje bude de_dust2 a hrát se bude systémem MR16.

PS> Při aktualizaci textu se bohužel smazala ta věta ve které bylo, že se máte dostavit v 10:00 do svých místnostní na naše crew TS3. Tj. ts3.crew.sk. Kvůli této chybě se turnaj odkládá na 10:30,